Altiservice en 4 dates

1990

Creació d'Altiservice per gestionar l'estació d'esquí de Saint-Lary a la regió Hautes Pyrénées. Actualment és la 1a estació dels Pirineus francesos.

2002

El SIVU de Font-Romeu Pyrénées 2000 confia a Altiservice la gestió de l'estació de Font-Romeu Pyrénées 2000, avui és la 3a estació dels Pirineus francesos.

2019

L'empresa, gestionada primer per la Lyonnaise des eaux i després per Engie, es cedida al fons d'inversió ISR (Investissement Socialement Responsable) BTP Impact Local gestionat per VAUBAN (groupe Banque Populaire Caisse d'Epargne) i emprén un nou començament.

 

Actualment

Els càrrecs electes del SIVU de Font-Romeu Pyrénées 2000 han renovat la seva confiança en Altiservice atorgant-li l'explotació de l'estació per 25 anys i la posada en marxa de Téléo ha demostrat la competència dels equips d'Altiservice. 

Compromís

Altiservice es compromet amb el territori i els seus habitants, invertint i mantenint els llocs de treball en aquestes zones.

Responsabilitat

Altiservice està orgullós d'haber obtingut el segell Lucie, certificació RSE: prioritat als proveïdors locals, afavorir l'ocupació local, la igualtat dona/home, la no-discriminació, el respecte del medi ambient, tants compromisos que motiven el conjunt dels equips.

Seguretat

La seguretat dels nostres assalariats i dels nostres clients és la principal preocupació de la Direcció i la directriu de gestió de la nostra empresa.

Els nostres compromisos

Els nostres eco-compromisos

Altiservice està compromesa amb el desenvolupament sostenible i du a terme diferents accions respectant aquests compromisos del sector professional dels dominis esquiables de França.

Rrecollida d'escombraries als espais naturals

Organització, com a mínim un cop a l'any, d'una operació de recollida a cada estació.

 

Respecte de la flora local

Accions combinades a les nostres estacions per tal de limitar el nostre impacte sobre el paisatge: vegetalització al final de les obres, plantació de llavors endèmiques, reforestació…

Ús raonable dels remuntadors mecànics

Fora del període hivernal, limitació de l'obertura dels remuntadors mecànics per a les activitats d'estiu.

 

Actualitat...

Descobreix les darreres notícies!

Téléo

El Telefèric Urbà de Toulouse ha estat posat en marxa el mes de maig d'enguany.

Signatura de la nova DSP per Font-Romeu Pyrénées 2000

Els càrrecs electes del SIVU de Font-Romeu Pyrénées 2000 han renovat la seva confiança en Altiservice atorgant-li l'explotació de l'estació per 25 anys

Nou telecabina de Saint-Lary

Per la propera temporada, un nou telecabina enllaçant el parking d’Espiaube al cim de la Tourette substituirà les cabines existents.