Font Romeu Pyrénées 2000, el domini preferit dels aprenents de rider!

Una zona pensada 100% per l’aprenentatge lúdic de l'esquí. Els futurs campions evolucionaran en aquesta zona protegida de 25 hectárees en condicions ideals de confort i diversió per gran satisfacció dels adults.

Descobreix les 5 grans etapes de l'aprenentatge seguint una lògica de progressió especialment pensada per a principiants:

 1. Els meus primers passos
  Una pista ultra fàcil per agafar confiança des de el principi amb una cinta transportadora per pujar sense esforç. Tothom a fer cunya!
 2. Agafant seguretat
  La baixada està controlada! Ara toca agafar el meu primer telesquí. Aquesta zona permet aprendre a agafar una perxa com un de gran (i evitar després als adults haver de deixar la seva per enésima vegada per ajudar els petits). Una pista verda temàtica sobre els animals farà les meravelles de l'aprenentatge de l'esquí. A punt per la pista dels « P’tits loups »?
 3. Ens comparem
  Els nous campions podran desafiar-se i demostrar la seva vàlua al dual slalom i a la chrono zone. Adults, al·lucinareu amb el que veureu fer als menuts!
 4. Aprenc el freestyle
  Uns quants mòduls accessibles per fer els primers salts ben controlats i de seguida esdevindran incondicionals del freestyle. Aquesta zona permet descobrir noves sensacions i iniciar-se a aquesta disciplina que encanta als joves.
 5. M'encanta el boarder-cross
  Última etapa de l’aprenentatge, aquesta pista blava és la consagració dels petits virtuosos. Amb una sèrie de whoops i de curves peraltades, l'adrenalina està assegurada! Ha arribat l'hora d'ensenyar als adults que mereixes una estrella d’or!