Amb la garantia SkiYouLater, reserva el teu forfet sense mal de caps!

Posposa amb flexibilitat fins a l’últim minut, sense justificant!

 

Per tal que puguis preparar les teves futures vacances serenament, hem establert una garantia completament gratuïta i inclosa directament en la compra dels teus forfets: la garantia d’esquí, aplicable als forfets d’1 a 6 dies (no consumits i sense assegurança) per a les estacions Saint-Lary i Font Romeu Pyrénées 2000.
Tens por de no poder esquiar a la data prevista (covid, malaltia, accident, vacances ajornades, etc.)? No et preocupis ! Si no has utilitzat el teu forfet de 6 dies a la data prevista, l'import es pot retornar en forma de val fins a l'abril de 2025. Fins i tot a l'últim minut, sense despeses i sense justificants !

 

Forfets 1, 2 i 3 dies consecutius : són vàlids fins que es tanqui el domini. Si no pots venir a esquiar a la data prevista, no hi ha cap problema, el teu forfet no està datat i és vàlid tota la temporada 2023-2024. No tens res a fer, només cal que triis en una data posterior de la temporada i el teu forfet serà vàlid. No es sol·licitarà cap justificant. Si no pots utilitzar el teu forfet durant aquesta temporada 2023-2024, es pot retornar l'import en forma de val, fins a l'abril de 2024 al teu compte de client Altiservice.com.

Pots fer-ne la sol·licitud des del servei d’atenció al client de l’estació en un termini de 30 dies després de tancar l’estació emplenant el formulari AQUÍ

Forfets 4, 5 i 6 dies consecutius : Si no has utilitzat el teu forfet a la data prevista, es pot abonar l'import en forma de val fins a l'abril de 2024 al teu compte de client Altiservice.com. Per beneficiar -te d’aquest crèdit, tens 30 dies des de la data del primer dia d’esquí previst inicialment per fer una sol·licitud de val, al servei d’atenció al client de l’estació mitjançant el formulari AQUÍ .

Per a tots els forfets d’1 a 6 dies, si no pots utilitzar el teu crèdit abans de finalitzar la temporada 2023-2024, pots sol·licitar un reemborsament al servei d’atenció al client, enviant la teva sol·licitud en un termini de 30 dies a partir de la data del tancaConsulta les condicions generals de vendament de l' estació, al servei d’atenció al client de l’estació mitjançant el formulari AQUÍ. 

Consulta les condicions generals de vendaAQUÍ.

Ski You Later garantie report forfait ski offerte